Hvem er vi?

 

Bolbro Brugerhus er et Kultur- og Aktivitetshuset og har ligesom ”tre ben at gå på”; Åbne aktiviteter, DOF Paarup Aftenskole og foreninger.  Man mødes omkring en af de mange åbne aktiviteter, på et af DOF Paarup Aftenskoles kurser/foredrag – eller måske bare for at nyde en kop kaffe eller lidt mad i cafeen. Læs mere om de åbne aktiviteter her

 

Bolbro Brugerhus samarbejder med DOF Paarup Aftenskole så grundidéen om at kombinere traditionel aftenskoleundervisning, frivillige åbne aktiviteter, café, mødested for foreninger, netværksgruppe fortsætter. Caféen besøges hver uge af ca. 800 mennesker. I dagtimerne passer frivillige køkkenmedarbejdere cafeen i samarbejde med en deltids køkkenansvarlig som har overblikket over køkkenets mange betjeninger. I åbningstiden om aftenen, er det andre frivillige som passer cafeen. Daglig leder Lone Juul Pedersen binder trådene sammen, så Brugerhuset fremstår som et rart sted, hvor mennesker danner fællesskaber og er frivillige.

Bolbro Brugerhus Alle som bruger Bolbro Brugerhus er defineret som brugere. Brugere på åbne aktiviteter skal være medlem af Brugerforeningen.

Til enhver tid vægtes fællesskaber højt, her ikke er undervisning på åbne aktiviteter, men inspiration og gensidig udvikling. Alle aldersgrupper kan mødes og danne fællesskaber i Brugerhuset. 

Et mangfoldighedens hus med plads til dine idéer og bidrag

Bolbro Brugerhus bliver hele tiden præget af de brugere, der bruger huset. 

Går du med en tanke eller en idé til et nyt fællesskab, så kontakt daglig leder Lone Juul Pedersen og vær med til at starte en åben aktivitet eller sætte initiativer i gang.

Kom indenfor på besøg eller deltag evt. i husets aktiviteter. Hvis du synes, at der mangler noget, er dine idéer og bidrag velkomne. 

Find os

Du finder vej via skolegården og går ind ad indgang L, hvor du følger de røde spor til Brugerhusets hjerte; caféen. 

Hverdagens mange opgaver bliver løst af frivillige fra de åbne aktiviteter, der også bemander caféen i aftentimerne, således at brugerne altid møder en cafépasser. 

 

Der er mulighed for parkering i gården. Udenfor indgang L er to handicap-P-pladser samt en handicapvenlig indgang.

 

Er du i tvivl, kan du altid kontakte os på telefon eller mail.